Inloggen bestaande klanten

De grootste online Drogist van Nederland

Na maanden voorbereiding is vandaag de nieuwe webshop van Drogista online gegaan. De online drogist, met het grootste assortiment van Nederland. De komende tijd zal het aantal producten op de webshop oplopen tot meer dan 20.000.
 

Unieke service

Drogista gaat verder dan bestaande online drogisterijen door zich te richten op gebruiksvriendelijkheid en service. Dit is gerealiseerd door afgelopen maanden intensief samen te werken met Methodus Internet en de webshop op alle vlakken te optimaliseren. Bezoekers kunnen bestellingen online volgen, worden via e-mails op de hoogte gehouden van de bestelstatus en profiteren van verschillende kortingen die kunnen oplopen tot 10%.
 

Content Management Systeem webshop

Niet alleen de bezoekers kunnen profiteren van gebruiksvriendelijkheid. Drogista profiteert bijvoorbeeld van een volautomatisch order systeem en een zeer uitgebreid Content Management Systeem waar belangrijke informatie altijd in te zien en te wijzigen is. Dit maakt het mogelijk om snel in te springen op wensen en behoeften van klanten.

Productenoverzicht

Productdetails

 
Ook de komende tijd zullen nieuwe modules ontwikkeld worden die Drogista zal onderscheiden op het internet. Wilt u zelf op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Drogista? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op de website www.drogista.nl.
 
Meer informatie: Bezoek de webshop van Drogista
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+