Inloggen bestaande klanten

Ontwikkeling iPhone App voor Van den Udenhout

Van den Udenhout Groep is een grote Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Zuid - Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss en Boxtel. Van den Udenhout is erg vooruitstrevend door bijvoorbeeld het nieuwe pand in Eindhoven wat het meest vernieuwende Audi pand in Europa is. Deze innovatie wil Van den Udenhout voortzetten en inzetten als marketinginstrument door de ontwikkeling van een unieke iPhone App.

Ontwikkeling iPhone app

Methodus Internet heeft opdracht gekregen tot realisatie van een iPhone app waar alle aspecten die typerend zijn voor Van den Udenhout verwerkt worden. Als eerste auto dealer van Nederland met een iPhone app is direct een trend gezet door een professionele app te ontwikkelen. Zo hebben gebruikers onder andere toegang tot alle nieuwe Audi's, Volkswagens en Volkswagen Bedrijfswagens, kan eenvoudig gezocht worden in het overzicht van gemiddeld meer dan 300 occasions en kunnen bezoekers snel en eenvoudig naar de juiste vestiging navigeren.

Vanaf 1 juni 2012

Dit zijn echter pas drie van de vele functies die de app gaat bieden aan de klant. Vanaf 1 juni is de Udenhout App officieel te downloaden in de App Store. Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra de iPhone app te downloaden is.

Wilt u zelf meer informatie over de mogelijkheden een iPhone of iPad app te ontwikkelen? Bekijk dan onze informatie pagina over mobiele applicaties. 
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+