Inloggen bestaande klanten

Betalingsmogelijkheden ontwikkeling webshop

Naast iDeal integratie in een webshop worden ook vaak overige betaalmethode geselecteerd. Methodus Internet is officieel leverancier van Buckaroo en kan daardoor veel betaalmethode aanbieden.
 

Voordelen van een webshop met PayPal

Een webwinkel met PayPal creditcardmodule is vooral geschikt voor webshops die zich naast de Nederlandse markt richten op overige landen. PayPal wordt namelijk in alle landen ondersteund. Het voordeel van PayPal is dat klanten de keuze hebben tussen direct overschrijven vanuit de bankrekening via PayPal of het betalen via de creditcard. De ondernemer is in beide gevallen verzekerd van de betaling en kan direct beginnen met het leveren van de producten.
 

Creditcard betalingen

Door de integratie van CreditCard betalingen kan een vorm van achteraf betalen aangeboden worden. Klanten vullen de vereiste creditcard gegevens in waarna de webshop deze zal controleren op juistheid. De payment provider zal vervolgens zorgen voor het innen van de kosten.

Automatische incasso, achteraf betalen & overschrijven

Naast bovenstaande betaalmethode kan het aanbod betaalmethode uitgebreid worden met bijvoorbeeld automatische incasso, achteraf betalen of overschrijving. Door het aanbieden van meerdere betaalmethode krijgen klanten zelf de keuze de gewenste betaalmethode te selecteren wat vertrouwen wekt bij de klant.

Zie ook: webshop met iDealbetalingen
Ontwikkeling website Agua Viva Tilburg

Case Agua Viva

Een unieke beleving staat centraal bij een bezoek aan Agua Viva. Heerlijk genieten van onder andere diverse sauna’s, een stoomcabine en het bubbelbad kan met een groep, maar het resort kan ook privé gehuurd worden. Daarnaast worden er diverse massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden.
Webdesignbureau Brabant

Contact

  • Tivolistraat 6-23
  • 5017 HP Tilburg
  • T  013-5800602
  • E  info@methodus.nl
  • W  www.methodus.nl
  • Google+